Tarieven

 

HondenUitlaatService:

Tarief voor een groepswandeling van één uur is € 12 per hond 2 honden € 21.60

Tarief voor een individuele wandelling van een half uur in de eigen omgeving is € 10 euro per hond 2 honden € 18 per wandelling.

 

  Avond - Weekend wandelingen:


Dit is alleen in overleg mogelijk en is afhankelijk van de beschikbare tijd van Moni's HondenUitlaatService. In de periode van 1 Mei tot 1 Oktober zijn de weekenden zeer beperkt beschikbaar.

 

HuisDieren Verzorging:

Dagelijkse verzorging van uw huisdieren, wij komen 1 of 2 keer per dag. Prijzen gelden voor maximaal 2 huisdieren op één adres. Eten geven, water verversen persoonlijke aandacht, schoonmaken hokken / kooien / katten bakken en indien nodig kunnen medicijnen worden toegediend.
Tarief: Eén bezoek per dag : € 12
Twee bezoeken per dag : € 19


Ieder volgend huisdier € 2,00 euro extra per keer.
Voor weekenden en feestdagen geldt een toeslag van € 2,00 euro per keer en is afhankelijk van de beschikbaarheid van Moni's HondenUitlaatService. In de periode van 1 Mei tot 1 Oktober zijn de weekenden zeer beperkt.

 

Huisdieren Taxi:

Tarief voor een rit met de huisdierentaxi is een starttarief van € 10,00 en een kilometertarief van € 0,50 per kilometer, binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, Winschoten, e.o.

Voor onze vaste klanten die ook gebruik maken van bijvoorbeeld de honden uitlaatservice geldt een korting van 10%.

 

Avond:

Avondtarief is 20% toeslag op de normale ritprijs. Avondtarief voor een rit met de huisdierentaxi is een starttarief van € 12,00 en een kilometertarief van € 0,60 per kilometer, binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, Winschoten, e.o.

Voor onze vaste klanten die ook gebruik maken van bijvoorbeeld de honden uitlaatservice geldt een korting van 10%.

 

Weekend:

Dit is alleen in overleg mogelijk en is afhankelijk van de beschikbare tijd van Monis HondenUitlaatService.

Weekeindtarief is 20% toeslag op de normale ritprijs. Weekendtarief voor een rit met de huisdierentaxi is een starttarief van  € 12,00 euro en een kilometertarief van         € 0,60 eurocent per kilometer , binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, Winschoten, e.o.

Voor onze vaste klanten geldt een korting van 10% Huisdierentaxi vervoert het huisdier van de voordeur tot aan de bestemming en terug.

 

Alle Prijzen zijn inclusief 21% BTW.